28.9.11

Χατζηνικολάου: «Γιάννη Βούρο είσαι μεγάλος...ηθοποιός»...


Τα μπρος - πίσω του Γιάννη Βούρου για αν θα ψηφίσει υπέρ για το νέο «χαράτσι» στα ακίνητα, και η τελική του απόφαση για το «ναι» στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε χτες στη Βουλή, προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων, με πιο χαρακτηριστική ίσως αυτή του ...
γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή, Νίκου Χατζηνικολάου.
Ενώ λοιπόν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε ανακοινώσει στην αρχή ότι θα καταψηφίσει την πρόταση, λίγες ώρες πριν τη ψηφοφορία ανασκεύασε τις προηγούμενες δηλώσεις του, λέγοντας πως θα ψηφίσει το νέο νομοσχέδιο.
Στη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε – μεταξύ άλλων – ότι «ψηφίζω με καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μια ακόμα ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει».
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, με την οποία υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Γιάννη Βούρο φτιάξε ένα καλό θίασο φέτος! Είναι κρίμα να σπαταλιέσαι στην πολιτική...Είσαι μεγάλος...ηθοποιός!».
Οι απαντήσεις στο twit του παρουσιαστή ήταν άμεσες, με χαρακτηριστικότερες αυτές του ηθοποιού Σίλα Σεραφείμ που έγραψε «Μα τι είναι αυτά που λες; Μεγαλυτερο θίασο από 300 ηθοποιούς πού θα βρει να κάνει;;;;», και του δημοσιογράφου Νίκου Σαμοΐλη: «Εδώ μιλάμε για υποκριτική... Hollywood».

Δεν υπάρχουν σχόλια: