24.9.11

Τι τρέχει με Καϊλή- Διαμαντίδη; ...


Νέοι, επιτυχημένοι στο χώρο τους και επώνυμοι, η βουλευτής, Εύα Καϊλή και ο επιχειρηματίας Πασχάλης Διαμαντίδης τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο με τη δίχρονη σχέση τους, όσο και... με το χωρισμό τους, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, συνέβη πριν από δύο μήνες. Τώρα δημοσιεύματα θέλουν να γίνονται προσπάθειες επανασύνδεσης.

Οι φήμες για το χωρισμό του ζευγαριού "φούντωσαν" μετά την κίνηση του επιχειρηματία να αλλάξει την προσωπική κατάστασή του στο φέις μπουκ, αλλά και να κατεβάσει όλες τις φωτογραφίες του με την Εύα Καϊλή από το προφίλ του. Κάποιοι είπαν, τότε, ότι με τον τρόπο αυτό δήλωσε την αλλαγή σελίδας στη ζωή του, όμως εκείνοι που έζησαν από κοντά τη σχέση τους είπαν ότι είναι μπόρα που θα περάσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Τσάο", ο Πασχάλης Διαμαντίδης, πριν από μερικές ημέρες πήγε στο σπίτι της Εύας Καϊλή. Η κίνηση αυτή ερμηνεύτηκε από κάποιους ως αρχή της επανασύνδεσης, ενώ άλλοι λένε ότι απλώς έπρεπε να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Προς το παρόν και οι δύο κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, ενώ πρόσωπα από το περιβάλλον τους λένε ότι συνεχίζουν να επικοινωνούν και δεν αποκλείεται να είναι και πάλι μαζί.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: