15.9.11

Προσωρινή παύση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν ατύπως οι αυτοκινητιστές ταξί...


Ζητούν τώρα συνάντηση με τον Γ. Ραγκούση
Προσωρινή παύση των κινητοποιήσεων αποφάσι...σαν ατύπως οι αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι μετέθεσαν τη λήψη οριστικών αποφάσεων για ενδεχόμενες νέες απεργίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Ταυτόχρονα συνδικαλιστές του κλάδου τάσσονται υπέρ μίας συνάντησης με τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση, τονίζοντας πως... είναι θετικό το γεγονός ότι ο υπουργός θα επανελέγξει το ζήτημα έκδοσης νέων αδειών και σε φυσικά πρόσωπα και όχι μόνο σε εταιρίες: "Φυσικά και περιμένουμε να μας καλέσει ο υπουργός. Μόνο μαζί του μπορούμε να συζητήσουμε για το νομοσχέδιο", τονίζει ο γ.γ. του ΣΑΤΑ, Κώστας Δήμος.

Οι ιδιοκτήτες ταξί θα πραγματοποιήσουν την επόμενη εβδομάδα μία 24ωρη απεργία, προκειμένου να ενημερώσουν, όπως είπαν, πόρτα πόρτα τους πολίτες, ενώ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε παύση πληρωμών προς τον ΟΑΕΕ και τις τράπεζες.

Χθες, πάντως, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, έσπευσε να διευκρινίσει τις δηλώσεις του περί στοχοποίησης όσων βουλευτών ψηφίσουν το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι εννοούσε την πολιτική στοχοποίησή τους.

Την ίδια στιγμή επί ποδός βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δ.Χ., οι οποίοι θα επιδιώξουν συνάντηση με τον κ. Ραγκούση προκειμένου να πάρουν διευκρινίσεις για το άμεσο άνοιγμα του κλάδου, το οποίο ανακοίνωσε ο υπουργός...
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: