7.9.11

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο το καλάθι των Πελοποννησιακών προϊόντων...


Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της περιφέρειας Πελοποννήσου και το καλάθι των Πελοποννησιακών προϊόντων.
"Η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η...
πρώτη περιφέρεια της χώρας που ολοκλήρωσε, σε αυτό το βαθμό και σε αυτό το εύρος δράσεων, το Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων", σημείωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.
Πρόσθεσε ότι "το καλάθι της Πελοποννήσου αποτελεί το επιχειρησιακό σχέδιο που έχουμε εκπονήσει για τον πρωτογενή τομέα. Περιέχει ένα σημαντικό εύρος δράσεων, σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που μέχρι σήμερα έχει χαραχθεί" και τόνισε ότι "από το 2012 το 20 % των πόρων του τεχνικού προγράμματος θα διατίθεται στις υποδομές για ανάπτυξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας".
Από τη συνεδρίαση αποχώρησε η παράταξη "Δυνατή Πελοπόννησος" του Δημήτρη Δράκου διαφωνώντας με το κατεπείγον συζήτησης του θέματος, για το "Καλάθι" των Πελοποννησιακών προϊόντων και η "Αγωνιστική Συνεργασία" του Θανάση Πετράκου για τον ίδιο λόγο και κατάθεσαν πρόταση στο προεδρείο με τις θέσεις τους...
.http://newsmessinia.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: