5.9.11

«Ανυποχώρητη η κυβέρνηση στο θέμα των ταξί»...


Την απόφαση να επιλυθούν όλα τα θέματα που αφορούν στα ταξί, με το νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο, προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γ. Μαγκριώτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Εμείς εκτιμούμε ότι πρέπει να ...


λυθούν όλα τα θέματα αυτή τη φορά. Να μην μένουν εκκρεμότητες. Φυσικά παίρνοντας υπόψιν τους βασικούς στόχους και άξονες, το θέμα του περιβάλλοντος, της λειτουργικότητας των πόλεων, και όλα αυτά ασφαλώς είναι πολύ σημαντικά, και φυσικά την βιωσιμότητα των επαγγελματιών με βάση τα πραγματικά δεδομένα», δήλωσε ο υπουργός.

Σε ό,τι αφορά στις αστικές συγκοινωνίες, ο κ. Μαγκριώτης ανέφερε, πως «στόχος μας είναι η αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής και φυσικά η βελτίωση της σχέσης κόστους-οφέλους. Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν το προνόμιο να επιδοτούν τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι φορολογούμενοι πολίτες, που συμμετέχουν σε αυτή την επιδότηση, δεν έχουν αυτά τα αποτελέσματα. Διότι είναι ιδιωτικές οι συγκοινωνίες και είναι πιο ακριβά, ανά χιλιόμετρο, τα κόμιστρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: