5.9.11

Οι τρυφερές περιπτύξεις του Άρη εκνευρίζουν τη ΝΔ ...



















Ο Aρης Σπηλιωτόπουλος και η κόρη του εφοπλιστή και κουμπάρου του πρώην υπουργού Τάκη Λεονάρδου, Νάνσυ, πέρισυ το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι στους δρόμους της Μυκόνου. Ένα χρόνο μετά, και ... συγκεκριμένα το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Άρης και η Νάνσυ απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό της «Real Life», γι' ακόμα μία φορά, στο νησί των ανέμων.
Οι δυο τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκαν εκεί για μια ολιγοήμερη καλοκαιρινή απόδραση και διέμειναν στο πολυτελές εξοχικό που διαθέτει η οικογένεια Λεονάρδου, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν το δεσμό τους να πατά σε σταθερές βάσεις και να γίνεται όλο και πιο σοβαρή.
«Δεν εμφανίστηκαν πουθενά! Κυκλοφορούσαν ελάχιστα τις ημέρες που έμειναν στο νησί και στις εξορμήσεις τους δεν περιέλαβαν ούτε τις κοσμικές παραλίες, ούτε τα πολυσύχναστα βραδινά στέκια της Μυκόνου», δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι. Στις φωτογραφίες μάλιστα, οι δυο τους απολαμβάνουν τα μπανάκια τους στο Αγράρι.
Tα φωτογραφικά ενσταντανέ προκάλεσαν, απ΄ ότι φαίνεται, γκρίνιες και ψόγο στα επιτελικά γραφεία της ΝΔ, καθώς δεν συνάδουν με το προφίλ, όπως λένε πηγές στη Συγγρού, που πρέπει να έχουν αυτή την περίοδο τα κορυφαία στελέχη. Εκείνο, μάλιστα, που εκνευρίζει περισσότερο το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι οι φωτογραφίες είναι "σκηνοθετημένες", δεν αποτελούν, δηλαδή, λήψεις κάποιου paparazzo, αλλά έγιναν με την ...ανοχή του πρώην υπουργού! Άνθρωποι που τους συνάντησαν από κοντά, ανέφεραν: «Ήταν τρυφεροί κι απολάμβαναν εμφανώς ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά δεν έδωσαν καμία λαβή για σχόλια με περαιτέρω δημόσιες διαχύσεις». Ωστόσο, τα σενάρια περί ...γάμου του "ωραίου εργένη της ΝΔ" (αν και συναγωνίζεται με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα, κι αυτός, σε τρυφερές περιπτύξεις παρά θιν αλός) επανέρχονται συχνά. Κι όλοι ελπίζουν αυτή τη φορά να βγουν αληθινά...
anatropi2020.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: