8.9.11

Τον φράχτη του Συντάγματος στήνει η ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΘ...


Στη Θεσσαλονίκη ανεβάζει η ΕΛ.ΑΣ. τον φράχτη από μέταλλο και πλεξιγκλάς που στήθηκε πριν από λίγο καιρό στα «λουλουδάδικα» έξω από τη Βουλή και προκάλεσε σοκ. Για την καταστολή των διαδηλωτών η ... αστυνομία θα επιστρατεύσει και την αύρα που εκτοξεύει νερό υπό πίεση, ενώ η συμπρωτεύουσα θα μετατραπεί σε φρούριο κατά τη Διεθνή Έκθεση.

Περισσότεροι από 5.500 αστυνομικοί θα κατακλύσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ η πρόσβαση των διαδηλωτών προς το Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης" και τη νότια πύλη της ΔΕΘ (έναντι της πλατείας της ΧΑΝΘ), απ’ όπου διέρχονται παραδοσιακά όλες οι πορείες, σχεδιάζεται να αποκλειστεί με την τοποθέτηση του φράχτη.

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία Πρωτοδικών θα διαθέσει τρεις εισαγγελείς, οι οποίοι θα επιβλέπουν τα μέτρα της Αστυνομίας και τις διαδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 76ης ΔΕΘ.

Το Σάββατο δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Τροχαίας θα ανακοινώσει ποιοι δρόμοι θα κλείσουν, καθώς και τις εναλλακτικές διαδρομές που θα ακολουθούν τα αυτοκίνητα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: