21.9.11

"Αποθήκη" χασίς στην Καλλιμασιά Χίου...


ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ...
Σε μια ακόμα σύλληψη για κατοχή και όπως δείχνουν τα στοιχεία εμπορίας ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι άνδρες του τμήματος δίωξης το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καλλιμασιά.
Συγκεκριμένα κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε 20χρονο έξω από την κατοικία του, ο οποίος...
οδηγούσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα. Μόλις ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε την πρόθεση των Αστυνομικών, ακινητοποίησε τη δίκυκλη μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί βρέθηκε κάτω από το κάθισμα της μοτοσικλέτας μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 44 γραμμαριών.
Στη συνέχεια, ύστερα από άδεια του αδελφού του, οι Αστυνομικοί εισήλθαν στην κατοικία όπου βρέθηκε σε συρτάρι επίπλου εντός του δωματίου του, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 2 γρ περίπου. Ακολούθησε έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στο γκαράζ του σπιτιού, όπου βρέθηκε μία νάιλον σακούλα που περιείχε έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 107 - 65- 66 - 70 - 108 και 54 γρ. συνολικού βάρους 516 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Όλες οι συσκευασίες με τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εξέταση. Επίσης κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Ο 20χρονος, το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκε μόνος του, στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου που τον αναζητούσαν και συνελήφθη.
http://www.tvpatrida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: