3.9.11

ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ: Περίεργη κάλυψη σε υπάλληλο του Νοσοκομείου


Καταγγελίες - σοκ ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα...
Η ΠΑΣΚΕ κάνει λόγο για περίεργη «υπερπροστασία» της συγκεκριμένης υπαλλήλου του Καραμανδανείου.
Στο στόχαστρό της έχει βάλει υπάλληλο του Καραμανδανείου η παράταξη της ΠΑΣΚΕ Νοσοκομειακών, με αφορμή τα όσα «σκανδαλώδη» συμβαίνουν γύρω από το...


πρόσωπό της (όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωση).

Πρόκειται για υπάλληλο η οποία φέρεται πως έπαιρνε χρήματα από το ΚΕΚ που είχε δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου, χωρίς όμως να ανταποκρίνεται στις συμβατικές της υποχρεώσεις, ενώ -όπως αποδείχτηκε- στο συγκεκριμένο ΚΕΚ υπήρχαν μέχρι και... «μαϊμού εκπαιδευόμενοι»! Στο σκάνδαλο εμπλέκεται ένας ακόμη υπάλληλος του νοσοκομείο, ο οποίος, μάλιστα, τιμωρήθηκε (όχι όμως και η συνάδελφός του). Για το αδίκημα υπήρξε σχετικό πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, με βάση το οποίο έπρεπε να επιβληθούν ποινές στους δύο προαναφερόμενους εμπλεκόμενους Υπαλλήλους.



Η ΠΑΣΚΕ κάνει λόγο για περίεργη «υπερπροστασία» της συγκεκριμένης υπαλλήλου καθώς -παρά την εκκρεμούσα σε βάρος της δίωξη- συνέχισε να απουσιάζει από την υπηρεσία της, ως απαλλαγμένη λόγω... συνδικαλιστικής άδειας που είχε από το 2006!



Εκτός των παραπάνω (όπως αναφέρει η ΠΑΣΚΕ) πριν από λίγες ημέρες συνεδρίασε εκ νέου και μάλιστα αποκλειστικά γι' αυτήν εκτάκτως το υπηρεσιακό συμβούλιο, για να της δώσει τον Α΄ βαθμό που της είχε αρνηθεί στην πριν από λίγες ημέρες σε συνεδρίασή του το ίδιο συμβούλιο, λόγω της προαναφερόμενης εκκρεμούσας σε βάρος της δίωξης.

Ποιος ήταν ο σκοπός της έκτακτης συνεδρίασης; Σύμφωνα με την ανακοίνωση προκειμένου να της δοθεί υψηλά ιστάμενη θέση στη Νοσηλευτική Διοίκηση. Και όλα αυτά τη στιγμή που μέχρι και ο αρμόδιος Εισαγγελέας αναμένεται να ασχοληθεί με την πολύ περίεργη και «εξόφθαλμη» αυτή υπόθεση.

Αναπάντητα ερωτηματικά

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πολλά: Για ποιο λόγο δεν τιμωρήθηκε, σε αντίθεση με τον συνάδελφό της; Ποιος την κάλυπτε; Έχει σχέσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στο χώρο της υγείας; Για ποιο λόγο οι διοικήσεις των νοσοκομείων δεν απάντησαν καν στην ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ; Δεν θεωρούν «σοβαρές» τις καταγγελίες, την στιγμή μάλιστα που υφίσταται το πόρισμα Ρακιντζή; Η ΠΑΣΚΕ με την ανακοίνωσή της καλεί τη διοίκηση του Καραμανδανείου (στο οποίο εργάζεται η υπάλληλος), την 6η ΥΠΕ και τον υπουργό Υγείας, «να παρέμβουν απέναντι σ' αυτήν τη σκανδαλώδη εκκρεμότητα και διαδικασία και τη νέα παρανομία που πάει να γίνει»...
www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: