8.9.11

"Ακροδεξιό παραλήρημα" ...

«Θύελλα» αντιδράσεων για τις δηλώσεις Λοβέρδου...
Την έντονη αντίδραση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Το θέμα μονοπώλησε τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη να αποφεύγει να...

κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος διερωτήθηκε "αν η κυβέρνηση θα καλύψει τις δηλώσεις του κ. Λοβέρδου". Από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου συζητείτο το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, ανέφερε: "Το ερώτημά μου είναι πολύ σοβαρό σε ότι αφορά την αλαζονεία της κυβέρνησης ή μελών της. Είναι δυνατόν να συνεχίσετε να κυβερνάτε με αυτό τον τρόπο και να μιλάτε για συντεχνίες για κάθε επαγγελματική ομάδα που αντιστέκεται; Να αντιληφθείτε ότι το βάρος στις πλάτες σας είναι πολύ μεγάλο αλλά δεν είναι δυνατόν να ξεστομίζετε αυτές τις φράσεις. Αν το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει τις ταχύτητες της μεταπολίτευσης είναι θέμα αυτής της αίθουσας, αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση από εκεί μέχρι να καθυβρίζουμε την ελληνική κοινωνία".

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για "ακροδεξιό παραλήρημα" του Ανδρέα Λοβέρδου.

"Κατάπτυστες" χαρακτήρισε τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αστ. Ροντούλης.

Από την πλευρά του ο παριστάμενος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις. "Ομολογώ ότι δεν μπορώ να σχολιάσω τα λεγόμενα του κ. Λοβέρδου. Δεν το συνηθίζω, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια του. Δεν τις ξέρω όμως τις δηλώσεις του και δεν τις σχολιάζω", τόνισε.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: