13.9.11

Συνεχίζεται ο καλοκαιρινός Σεπτέμβρης!...


Καλοκαιρινός θα συνεχίσει να είναι ο καιρός, με την θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με τους άνεμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα...
ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 35 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο σκηνικό θα επικρατήσει και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 20 μέχρι 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στη Δυτική Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 έως 5 Μποφόρ, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά την Εύβοια την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, από 17 μέχρι 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο της μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 μέχρι 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 μέχρι 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 και τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 μέχρι 28 βαθμούς Κελσίου για τα νησιά των Κυκλάδων, ενώ στην Κρήτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: