4.9.11

Αλητεία...

anergoidimosiografoi.blogspot.com
Μια ζωή την ίδια δουλειά έκανε ο Μαλέλης, τώρα θα αλλάξει; Ο λόγος για τα συνεχιζόμενα ρεπορτάζ που μεταδίδει απο το κανάλι το οποίο διευθύνει αναφορικώς με την παρουσιάστρια που συνελήφθη για τον "πέτσινο" πίνακα του Ρούμπενς.

Παρά το γεγονός οτι...

υπάρχει επίσημη ενημέρωση απο το μουσείο της Γάνδης στο Βέλγιο οτι ο πίνακας που βρέθηκε στην Ελλάδα είναι αντίγραφο φιλοτεχνημένο απο μαθητή του Ρούμπενς, η αξία του οποίου δεν ξεπερνάει τα 200 000 ευρώ, ο Μαλέλης συνεχίζει να μεταδίδει ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για μοναδικής σπανιότητας και αξίας πίνακα του Ρούμπενς.

Την ίδια ώρα τόσο ο Μαλέλης όσο και οι κλώνοι του που έχουν εξαπλωθεί στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο συνεχίζουν να "ξεσκίζουν" τη 40χρονη τηλεπαρουσιάστρια με φωτογραφίες και βίντεο απο την περίοδο που εργαζόταν σε κανάλι Β διαλογής. Κοράκια που κατασπαράζουν έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή "πουλάει" το θέμα στους κουτσομπόληδες αναγνώστες, τηλεθεατές οι οποίοι χαίρονται με τη δυστυχία των άλλων. Εξάλλου γνωρίζει καλά ο Μαλέλης απο την κατασκευή θεμάτων όταν απο αλιά είχε τυπώσει στην κάρτα του ως διευθυντής του ΣΚΑΙ το εξής σλόγκαν: "ποτέ μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια καλή ιστορία"...!

Και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοί απ όλους αυτούς τους άθλιους δημοσιοκάφρους θα δώσουν πίσω την ζώη της στην 40χρονη αν τις επόμενες μέρες αθωωθεί στο δικαστήριο για τις αίολες κατηγορίες των μπάτσων που συνεργάστηκαν με έναν ακόμα ρουφιάνο-παραμυθατζή για να βγάλει τη μούρη του στα κανάλια και να προμοτάρει το γραφείο του στο οποίο φαίνεται έχει πέσει αναδουλειά τον τελευτραίο καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: