19.9.11

Μέχρι και να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή σκέφτεται ο Ψωμιάδης ...


Παρά το γεγονός ότι διαρρέεται, από το Σάββατο, η φήμη ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σκέφτεται το ενδεχόμενο να ανακοινώσει την αποχώρηση του από τη ΝΔ και την προσχώρησή του στο ΛΑΟΣ, κάτι τέτοιο -χωρίς ωστόσο να... αποκλείεται- δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Μετά τη στάση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στη Θεσσαλονίκη, όπου απέφυγε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί του αλλά και σε συνδυασμό με τη γενικότερη στάση του κόμματος στην περιπέτειά του με τη Δικαιοσύνη, ο Ψωμιάδης φαίνεται κοντά στο να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται, πλέον, σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή και να επιστρέψει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι "κακές γλώσσες" μιλούν και για άλλες δικαστικές περιπέτειες που θα έρθουν στο "φως" της δημοσιότητας αλλά κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Φυσικά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο Παναγιώτης να παραμείνει τελικά στη ΝΔ, -της οποίας έχει δηλώσει κατ' επανάληψη πιστός στρατιώτης- ή να βρεθεί στην "αγκαλιά" του Καρατζαφέρη.

Πάντοτε απρόβλεπτος ο Ψωμιάδης, οπότε αναμένουμε ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: