8.9.11

«Ο Χατζηνικολάου με εκδικήθηκε δεόντως» ...

Για την οδυνηρή απώλεια του συζύγου της, για την… «εκδίκηση» του Νίκου Χατζηνικολάου αλλά και για τα πρόσωπα της τηλεόρασης μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά.

Η τηλεκριτικός, συντετριμμένη από τον θάνατο του άντρα της Άρη, τον...

χαρακτήρισε ως έναν «εξαίσιο άνθρωπο» και δήλωσε πως αν μπορούσε ν΄αλλάξει κάτι από το παρελθόν της, «θα έβαζα σε καλύτερη τάξη διάφορα πράγματα που τ΄άφησα στο έλεος του θεού. Όπως το ν΄αποκτήσω ένα παιδί».

Περιγράφει μάλιστα και τον τρόπο με τον οποίο την… «εκδικήθηκε» ο Νίκος Χατζηνικολάου: «πιο μεγάλος καβγάς απ΄ότι είχα με τον Χατζηνικολάου επί χρόνια, δεν νομίζω να υπήρξε! Όπως βλέπετε, σήμερα δουλεύω στην εφημερίδα του. Με “εκδικήθηκε” δεόντως».

Παραδέχεται, πως υπήρξε άδικη με ανθρώπους αλλά όχι από πρόθεση. Όσο για το αν έχει φερθεί σκληρά σε κάποιους; λέει πως το έχει κάνει με αυτούς που «έπαιξαν με το ψωμί μου, όταν τηλεφωνούσαν στον διευθυντή μου και του έλεγαν να με απολύσει. Μιλάμε για εκατοντάδες τηλεφωνήματα…»

Ως τηλεκριτικός, δεν θα μπορούσε να μην κρίνει και μερικά πρόσωπα της TV. Έτσι για την Ευγενία Μανωλίδου, θεωρεί πως «κάηκε από μόνη της». Για την Νάντια Μπουλέ πιστεύει πως «δεν θα ξεχωρίσει», ενώ χαρακτηρίζει «πονηρό και έμπειρο» τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος όπως λέει η ίδια «θα τα καταφέρει γιατί έχει πλεονέκτημα τη γνώση και την εμπειρία».

Τέλος, κατά την άποψη της η Ελένη Μενεγάκη «δύσκολα πια χτυπάει πρωτιά», ενώ οι Σκορδολιαγκαίοι πιστεύει πως θα τερματίσουν πρώτοι «αλλά θέλει δουλειά».


Πηγές: People, Star και δε συμμαζεύεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: