20.9.11

Ενημέρωση του πρωθυπουργού από τον προέδρο της Βουλής για το κλίμα στη Γερμανία...


Ημίωρη συνάντηση είχαν το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Φίλιππος Πετσάλνικος με κύριο θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη Γερμανία και το κλίμα που διαμορφώνεται σε σχέση με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση που έγινε με...

πρωτοβουλία του κ. Πετσάλνικου, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε ο πρόεδρος της Βουλής με βουλευτές και άλλους παράγοντες της Γερμανίας, ενόψει της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός, τις επόμενες μέρες, στο Βερολίνο.

Ο πρόεδρος της Βουλής επιδίωξε αυτό τον κύκλο επαφών ώστε να διαμορφώσει σαφή εικόνα για την πολιτική κατάσταση στη Γερμανία και πως αυτή επηρεάζει τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο αύριο, Τετάρτη, στις 9:30 το πρωί, ο κ. Πετσάλνικος θα συναντηθεί με 32 γερμανούς δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα, τους οποίους και θα ενημερώσει για την οικονομική κατάσταση της χώρας και την πολιτική της διάσταση, προκειμένου να μεταφέρουν στη χώρα τους την πραγματική εικόνα....
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: