29.9.11

Ελευθεροτυπία νέα συνέλευση την άλλη εβδομάδα...


Τη μετάθεση του ερωτήματος για νέα απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην "Ελευθεροτυπία" για την ερχόμενη εβδομάδα, περιμένοντας να αξιολογήσουν πρώτα τις εξελίξεις όσον αφορά την υπογραφή δανείου με την... τράπεζα Alpha. Υπήρξε πρόταση για εξουσιοδότηση άμεσα των σωματείων να προκηρύξουν απεργιακή κινητοποίηση μέσα στις επόμενες ημέρες με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, η οποία όμως μειοψήφησε με 74 έναντι 112 που υπερψήφισαν την πλειοψηφούσα πρόταση.
Η συνέλευση έγινε σε έντονο κλίμα και αφού προηγήθηκε ενημέρωση των εργαζομένων από το γενικό διευθυντή της επιχείρησης, η οποία κινήθηκε σε όσα γράφηκαν νωρίτερα. Εντυπωσιακή ήταν η επιχειρηματολογία του κ Πολυκναδριώτη ο οποίος λίγο πολύ είπε ότι όσοι αποχωρήσουν "οικιοθελώς" το επόμενο διάστημα, να παρακαλάνε να παει καλά η εφημερίδα (με όσους μείνουν να δουλευουν απλήρωτοι μεχρι τον Γενάρη,τουλάχιστον)γιατί αλλιώς δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την καταβολή των αποζημιώσεων τους.
Μεγαλεία αρλουμπαρίας. Και βεβαια μεγαλείο ήταν και η τοποθέτηση του γγ της ΕΠΗΕΑ κ. Πίππας που έβγαλε βαρυσήμαντο λόγο γιατί δεν πρέπει να γίνει απεργία στην Ελευθεροτυπία.
Κάτω απο αυτούς τους εκβιασμούς, και τον διευθυντή της εφημερίδας να μιλάει τρεις και τεσσερις φορες, καταφεραν να μην βγεί απόφαση για απεργία σήμερα στη συνέλευση. Κέρδισαν τη σημερινη μαχη αλλά ο πόλεμος θα είναι δικός μας!
financialcrimesnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: