7.9.11

Κρεμαστινός: Βαλκανοποίηση της οικονομίας ή περιπέτειες...


Η επιλογή για τη χώρα είναι η Βαλκανοποίηση της οικονομίας ή να μπούμε σε περιπέτεια δήλωσε την Τετάρτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής καρδιολογίας Δημήτρης Κρεμαστινός στον ΣΚΑΪ και τον... Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών.

«Ξεκάθαρα για να γίνει ανάπτυξη θα πρέπει να έχουμε ύφεση, αυξημένη ανεργία καλύτερους όρους για τον επενδυτή με μειωμένη φορολογία όπως στα Σκόπια ή τη Βουλγαρία, βαλκανοποίηση της οικονομίας. Είναι σκληρό αυτό που λεω, είναι τραγικό, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο άλλος δρόμος θα ήταν μία περιπέτεια, να μην πάρουμε τίποτα από ΔΝΤ και ΕΕ να προχωρήσει η οικονομία μας εκ των ενόντων, και ενδεχομένως επιστροφή στην δραχμή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Πήραμε μία μεγάλη απόφαση ότι θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξη και τη σύνθεση, θα έπρεπε να έχει στηριχθεί η προσπάθεια από το μεγαλύτερο τμήμα της Βουλής με όλους τους τρόπους διαφορετικά η χώρα δεν θα προχωρήσει. Στα μέσα του δρόμου αναγκαζόμαστε να εξηγήσουμε αυτό που θα έπρεπε να το είχαμε εξηγήσει» πρόσθεσε.

Ο κ. Κρεμαστινός κάλεσε την αντιπολίτευση να είναι πιο υπεύθυνη για να βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: