23.9.11

Κολεγιά Αντώναρου-Μεϊμαράκη στην Β' Αθήνας...


Πολιτικός γάμος με κουμπάρο τον Καραμανλή!...
Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα πολιτική συμμαχία "κλείστηκε" πριν από λίγες μέρες με τις ευλογίες του Κώστα Καραμανλή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Βαγγέλης Αντώναρος θα παίξουν ως δίδυμο στις επόμενες εκλογές, αφού συμφώνησαν να...
στηρίξουν ο ένας τον άλλο στην δύσκολη μάχη της Β' Αθήνας. Από την μια, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος θα πάρει ψήφους από την τεράστια εκλογική δεξαμενή του προέδρου του "Ινστιτούτου Κ. Καραμανλής" στην εν λόγω περιφέρεια, ενώ ο τελευταίος θα πάρει ώθηση από το καραμανλικό σύστημα, προκειμένου να πλασαριστεί σε μια όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Βλέπετε ο ανταγωνισμός στην Β' Αθήνας αναμένεται να είναι τεράστιος, αφού δίπλα στα δυνατά γαλάζια ονόματα που κυριαρχούν παραδοσιακά σ' αυτή (Άρης, Κυριάκος, Χατζηδάκης), θα προστεθούν σημαίνοντα στελέχη του στενού σαμαρικού πυρήνα όπως οι Γ. Μανώλης και (πιθανότατα) Β. Τζότζολα, αλλά και ο... σωματοφύλακας του Κώστα Καραμανλή, Βαγγέλης Αντώναρος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 1η: Το... προξενιό στους δύο Βαγγέληδες έκανε ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής μέσω τηλεφώνου. Άλλωστε τώρα τελευταία, ο Μεϊμαράκης (όπως και πολλοί άλλοι που σημάδεψαν την εποχή Καραμανλή στην ΝΔ) έχει συχνή επικοινωνία με τον τέως πρωθυπουργό.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ 2η: Την σχετική είδηση έχουν επιβεβαιώσει άνθρωποι και από τις δύο πλευρές.

http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: