13.9.11

Θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στο… «καμίνι»...


Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός (21:45 – live, olympiacos24.gr) υποδεχόμενος στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» την Γαλλική Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ... ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Φετφατζίδης. Λόγω των ενοχλήσεων που συνέχισε να αισθάνεται και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ορμπαίθ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Αμπντούν, Γέστε, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ιμπαγάσα.
Ο Ολυμπιακός, πιθανότατα θα αγωνιστεί με τον Φράνκο Κοστάντσο στο τέρμα ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον Ιβάν Μαρκάνο στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Ο Φρανσουά Μοντέστο στην μεσαία γραμμή, με τον Ζαν Μακούν στα δεξιά του και τον Λιούμπομιρ Φέισα στα αριστερά. Στο δεξί άκρο αναμένεται να ξεκινήσει ο Νταβίντ Φουστέρ, με τον Κέβιν Μιραλάς να καλύπτει την αριστερή πλευρά και τον Ράφικ Τζεμπούρ να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα, διεκδικεί και ο Τζαμέλ Αμπντούν αν και όλα αυτά είναι θεωρητικά και θα φανούν στο γήπεδο οπότε ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Η προετοιμασία της Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε με προβλήματα. Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Βαλμπουενά και Ζινιάκ.

Ο Μανταντά θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Αθπιλικουέτα να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαρέλ το αριστερό. Οι Ντιαβαρά και Ν’ Κουλού θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί.

Στην μεσαία γραμμή, οι Σεϊρού και Ντιαρά θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, έχοντας πιο μπροστά τους τον Γκονζάλες. Ο Αμαλφιτανό θα είναι στα δεξιά, ο Τζόρνταν Αγιού στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ρεμί.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: