5.9.11

Καταγγελία για μαστροπεία σε βάρος γνωστού δημοσιογράφου...


kourdistoportocali.
Εμπλοκή και πρώην υπουργού!
Από τον Νίκο Σεριάτο (αναγνώστη)
Καταγγελία για μαστροπεία σε βάρος γνωστού συνταξιούχου δημοσιογράφου, απειλεί να δυναμιτίσει ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο αλλά και να προκαλέσει ακόμη και πολιτικές αναταράξεις εξαιτίας της ως τώρα συγκάλυψης της υπόθεσης και των προσώπων που... εμπλέκονται σ αυτή.

Ο συνταξιούχος σήμερα δημοσιογράφος-εργάστηκε σε μεγάλη εφημερίδα- είχε μετατρέψει το αντικείμενο του ρεπορτάζ σε βρώμικη μπίζνα εκμεταλλευόμενος τη γνώση του αντικειμένου-υπήρξε από τους πιο παλιούς ρεπόρτερς που κάλυπταν το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ο καλός αυτός κύριος ανέπτυξε πολύ στενή σχέση με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη διάρκεια της καριέρας του λοιπόν ο καλός αυτός λειτουργός της 4ης εξουσίας, οργάνωνε συνέδρια σε συγκεκριμένο αντικείμενο-συχνά εξανάγκαζε επαγγελματίες να δεχθούν να τους οργανώσει τα συνέδρια-αλλά παράλληλα φρόντιζε να δίνει δώρο και γυναίκες -συνοδούς σε κάποιους από τους πιο σημαντικούς συνέδρους!

Κάποια λοιπόν από τα κορίτσια άνοιξε το στόμα της, ακολούθησε και δεύτερη και τρίτη κι έτσι δημιουργήθηκε ένας καυτός φάκελος ο οποίος έφτασε ως το Μαξίμου.

Η πλάκα είναι ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και κορυφαίοι επαγγελματίες συγκεκριμένου επιστημονικού κλάδου, οι οποίοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα μια και εκτός από τη Δικαιοσύνη κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα και τις οικογένειές τους.

Η υπόθεση είναι καυτή και χαρακτηριστική της βρωμιάς που κρύβει η εγχώρια δημοσιογραφία-η οποία ευτυχώς πεθαίνει τουλάχιστο στην έντυπη μορφή της-αλλά και το σκοτεινό κόσμο της μεταπολίτευσης με τη ασφυκτική διαπλοκή δημοσιογράφων και πολιτικής εξουσίας.

Ο συγκεκριμένος πρώην υπουργός πάντως φέρνει τεράστιες ευθύνες μια και όλοι γνώριζαν τις βρώμικες μπίζνες του δημοσιογράφου-μαστροπού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: