5.9.11

Καταιγίδες σε δυτική Μακεδονία και Ήπειρο, μποφόρ στο Αιγαίο...


Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου και βόρειους ανέμους που θα φτάσουν μέχρι τα 7 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι...

γενικά αίθριος, ωστόσο αναμένονται τοπικές νεφώσεις αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό θα είναι νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, στη βόρεια χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι:θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: