9.9.11

Παπαδάκης-Φερεντίνος: Οι τελευταίες εξελίξεις...



Ποιος θα βρεθεί τελικά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη την καινούργια σεζόν; Το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου φιγουράρει πρώτο στη λίστα της προτίμησης των υπευθύνων του ANT1. Όμως ακόμη τίποτα δεν... έχει επισφραγιστεί.

Η καινούργια πρωινή πρόταση του ANT1 αναμένεται να βγει στον «αέρα» τον Οκτώβριο. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει πραγματοποιήσει συχνές επαφές με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Το σίγουρο είναι ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα
έχει παρουσία στο νέο πρόγραμμα του ANT1» λέει στο yupi πηγή από το κανάλι του Αμαρουσίου. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παρουσιάσει μετά τον Ιανουάριο του 2012 το «Ελλάδα έχεις ταλέντο IV» με κριτική επιτροπή την Ευγενία Μανωλίδου, τον Ηλία Ψινάκη και τον Βαγγέλη Περρή. Και αυτόν τον καιρό συζητάει αν θα κάνει και κάτι άλλο. Την πρωινή εκπομπή δηλαδή ή άλλο πρότζεκτ.

Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτό το περιβόητο κρίσιμο ραντεβού του παρουσιαστή με τον ANT1για το οποίο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι έγινε την Πέμπτη, δεν έχει βάση. Ο Χρήστος Φερεντίνος όντως είχε συνάντηση στα γραφεία του σταθμού, όχι όμως σήμερα, αλλά την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των γενικότερων συζητήσεων που γίνονται για τη νέα πρωινή ζώνη του σταθμού. Δεν πάρθηκε καμία οριστική απόφαση.

Άλλωστε σύμφωνα με έγκυρη πηγή το τελικό ξεκαθάρισμα για την καινούργια πρωινή εκπομπή του ANT1 αναμένεται να γίνει αισίως μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Η νέα εκπομπή
Πώς θα είναι η καινούργια τηλεοπτική πρωινή πρόταση του ANT1; Με έναν ενιαίο τίτλο θα έχει συνολική διάρκεια έξι ώρες. Θα ξεκινάει στις επτά το πρωί και την πρώτη καλημέρα θα την λέει ο Γιώργος Παπαδάκης. Τη σκυτάλη θα παίρνει τρεις ώρες αργότερα ο συμπαρουσιαστής ή η συμπαρουσιάστρια (παίζει κι αυτό ως ιδέα) του καταξιωμένου δημοσιογράφου μέχρι τις 12.00. Μετά τις δέκα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης και βέβαια θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο στούντιο, αλλά θα εμφανίζεται στο πλατό όταν η επικαιρότητα το απαιτεί. Τα σκηνικά πάντως της νέας εκπομπής είναι σχεδόν έτοιμα.
πηγή:yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: