7.9.11

Συνεχίζεται η μάχη με το παρεμπόριο στη Θεσσαλονίκη...


Για πρώτη φορά καταστράφηκαν χθες Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, κατασχεθέντα προϊόντα απομίμησης, με τον σπαστήρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, από τη Δημοτική Αστυνομία, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.

Τα ...
συγκεκριμένα προϊόντα απομίμησης (2189 ζεύγη παπουτσιών, 3539 παντόφλες, 443 πορτοφόλια και περίπου 150 τσάντες) που επρόκειτο να διατεθούν σε μικροπωλητές και μέσω αυτών στην αγορά της Θεσσαλονίκης, είχαν εντοπιστεί μετά από επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας μαζί με το ΣΔΟΕ στις 25 Αυγούστου 2011, σε αποθήκες στην οδό Μοναστηρίου 52.

Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του νόμου δίνεται η δυνατότητα, στη Δημοτική Αστυνομία της άμεσης καταστροφής των προϊόντων απομίμησης, με τον συγκεκριμένο τρόπο ώστε να διαφυλάσσεται η πλήρης καταστροφή και η μη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των ειδών αυτών, ενώ ταυτόχρονα λύνεται και το πρόβλημα που υπήρχε μέχρι και σήμερα, της εύρεσης χώρου για την αποθήκευση των κατασχεμένων προϊόντων.

«Σήμερα καταστράφηκαν για πρώτη φορά προϊόντα απομίμησης που κατασχέθηκαν έπειτα από παρέμβασης της Δημοτικής Αστυνομίας σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ προ δύο εβδομάδων, σε αποθήκες στην οδό Μοναστηρίου 52, σύμφωνα με την εφαρμογή των νέων διατάξεων της νομοθεσίας. Η συγκεκριμένη διαδικασία καταστροφής των κατασχεμένων προϊόντων θα πραγματοποιηθεί και τις επόμενες φορές, για να διαφυλάξουμε ακριβώς την πλήρη καταστροφή και τη μη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των ειδών αυτών» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: