1.9.11

Σε «εργασιακή εφεδρεία» ο Παντελής Καψής και το πάρτι πριν την… επόμενη ημέρα!...


Πάρτι έκαναν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ – κυριολεκτικά και μεταφορικά, στο άκουσμα της είδησης της απομάκρυνσης του Παντελή Καψή από τη διεύθυνση του Βήματος και της αντικατάστασης του από τον αρθρογράφο, Αντώνη Καρακούση! Μια προσεκτική περιήγηση στο facebook αποδεικνύει του λόγου το αληθές, με τους...

περισσότερους να θεωρούν τον απερχόμενο διευθυντή, δύσκολο στη συνεργασία και αυταρχικό, δημιουργώντας πρόβλημα στην έκδοση της εφημερίδας! Αντίθετα, για τον νέο διευθυντή που «έτρεξε» την εφημερίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών του Π. Καψή, τον θεωρούν συνεργάσιμο που ξέρει τι θέλει και πώς να το ζητήσει και το κυριότερο αποτελεσματικό «βγάζοντας» την εφημερίδα ήσυχα και ήρεμα!
Ωστόσο η επόμενη ημέρα στο «Βήμα» δεν αναμένεται να είναι καθόλου ήσυχη και ήρεμη, αφού ο νέος διευθυντής θα κληθεί να εφαρμόσει ένα άγριο «μνημόνιο», με αποτέλεσμα πολλοί να τον θεωρούν μεταβατικό. Επιμένοντας μάλιστα (σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουν τις κινήσεις του Σταύρου Ψυχάρη) ότι ο Παντελής Καψής οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε «εργασιακή εφεδρεία» όπως θα συμβεί και με τους δημόσιους υπαλλήλους στις προβληματικές ΔΕΚΟ! Βασικό επιχείρημα όσων υποστηρίζουν την παραπάνω άποψη είναι ότι απομακρύνεται από τα δημοσιογραφικά του καθήκοντα, οδηγούμενος – συμπληρώνουν ειρωνικά, σε καριέρα, στελέχους επιχειρήσεων!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: