5.9.11

ΠΑΤΡΑ: Αθωώθηκε για το φακελάκι πλαστικός χειρουργός!...


Επαναπροσλαμβάνεται στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και παίρνει τους χαμένους μισθούς!!!
Πριν από μερικά χρόνια πλαστικός χειρουργός του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω να παίρνει φακελάκι από ασθενή. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα από την Ασφάλεια. Η υπόθεση είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, και εφημερίδες των Αθηνών είχαν αναφερθεί ακόμη και...
στο όνομα του γιατρού.

Ο γιατρός είχε αρχικά τεθεί σε διαθεσιμότητα, είχε καθίσει πρωτόδικα στο εδώλιο, είχε καταδικαστεί, είχε απολυθεί από το Νοσοκομείο, όμως πρόσφατα δικαιώθηκε από το Εφετείο Πατρών. Μάλιστα, το δικαστήριο διέταξε την επαναπρόσληψη του γιατρού ενώ στην απόφαση αναφέρεται πως το νοσοκομείο οφείλει να καταβάλει στο γιατρό και όλους τους μισθούς που έχασε από την ημέρα που απολύθηκε. Και φυσικά τα χρήματα είναι αρκετά, αφού η υπόθεση εκκρεμεί πάνω από τέσσερα χρόνια. Πάντως, η διοίκηση του νοσοκομείου δεν αποδέχθηκε την απόφαση του Εφετείου και προσέφυγε στον Άρειο Πάγο ζητώντας την ακύρωση της απόφασης αυτής που υποχρεώνει το νοσοκομείο τόσο να επαναπροσλάβει το γιατρό όσο να του καταβάλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για δεδουλευμένα!

Νομικοί κύκλοι πάντως που εκπροσωπούν τα συμφέροντα του νοσοκομείου υποστήριζαν πως ναι μεν η απόφαση ενός δικαστηρίου δεν σχολιάζεται, από την άλλη όμως αφήνει αρνητικές εντυπώσεις. Από την άλλη πλευρά η υπεράσπιση του γιατρού δηλώνει πως απέδειξε πως ο χειρουργός ούτε ζήτησε... ούτε πήρε φακελάκι! Και σε παλαιότερη υπόθεση ο γιατρός είχε δηλώσει πως ότι είναι θύμα σκευωρίας, υποστηρίζοντας ότι ο μηνυτής τον ενέπλεξε ηθελημένα στην υπόθεση.



Και άλλο φακελάκι

Πριν από μερικά χρόνια... σε μία διαφορετική από την παραπάνω υπόθεση, όλη η Ελλάδα κοίταζε την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με θέμα πλαστικό χειρουργό από την Πάτρα που η κρυφή κάμερα τον είχε «συλλάβει» να παίρνει φακελάκι μέσα στο χώρο το Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» από γυναίκα (ρεπόρτερ) που του ζητούσε... αισθητική παρέμβαση (botox). Μάλιστα τα 300 ευρώ τα είχε βάλει... στην τσέπη της λευκής ιατρικής μπλούζας. Επρόκειτο για άλλον πλαστικό από αυτόν που πρόσφατα δικαιώθηκε από το Εφετείο της Πάτρας.

www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: