12.9.11

Οι «παραγγελίες» του Καβαλιέρε...


Την ώρα που η οικονομία της Ιταλίας βρίσκεται σε κρίση, τις επόμενες ημέρες συνομιλίες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον άνθρωπο που του προμήθευε κορίτσια για τα πάρτι του πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με... συνεργάτη του ιταλού πρωθυπουργού θα προκαλέσουν σεισμό, καθώς σε αυτές περιγράφει πώς τις θέλει και ρωτά για τα προσόντα και τις ειδικές ικανότητές τους, ενώ δείχνει να γνωρίζει ότι ήταν πόρνες, κάτι που μέχρι σήμερα αρνείται επίμονα.
Οι περισσότερες συνομιλίες που κατεγράφησαν στο πλαίσιο της έρευνας εναντίον του Τζιανπάολο Ταραντίνι ο οποίος πλήρωνε πόρνες για να συμμετέχουν στα πάρτι μπούνγκα - μπούνγκα είναι μεταξύ αυτού και του Μπερλουσκόνι. Συνήθως ξεκινούν με την ερώτηση: «Λοιπόν, πώς πήγε χθες το βράδυ;» και ο πρωθυπουργός περιγράφει τα διαμειφθέντα στη βίλα του, δηλαδή πώς έκανε σεξ με τις καλεσμένες τους. Επίσης ρωτά ποια νέα κορίτσια διαθέτει ο Ταραντίνι για τα επόμενα πάρτι και εκείνος περιγράφει λεπτομερώς - χρώμα μαλλιών, ηλικία, διαστάσεις και "ειδικότητες".

Επίσης στις συνομιλίες αναφέρονται τα ποσά και τα δώρα που έδινε, μεταξύ των οποίων ρούχα και κοσμήματα, κατ' εντολήν του Μπερλουσκόνι. Οσον αφορά το εάν γνώριζε ότι ήταν πόρνες, σε μια συνομιλία του Ταραντίνι με άλλο συνεργάτη του, τον Βάλτερ Λαβίτολα, ακούγεται ο δεύτερος να λέει: «Αυτό που είναι επικίνδυνο και μπορεί να διαρρεύσει είναι ότι λες στον Μπερλουσκόνι "άκου, πρέπει να μου δώσεις 10.000 ευρώ επειδή πρέπει να πληρώσουμε αυτές τις πόρνες"». Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ταραντίνι και ο Λαβίτολα εκβίαζαν τον Μπερλουσκόνι για να μην αποκαλύψουν ότι εκείνος γνώριζε πως οι γυναίκες είναι πόρνες. Οι αποκαλύψεις αυτές γίνονται τη χειρότερη στιγμή, καθώς η κυβέρνηση προωθεί περικοπές ύψους 45 δισ. ευρώ, ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Καβαλιέρε. Την περασμένη εβδομάδα ένα μοντέλο από το Μαρόκο περιέγραψε στην κατάθεσή της πως σε ένα πάρτι τον Φεβρουάριο του 2010, η συνεργάτιδα του Μπερλουσκόνι Νικόλ Μινέτι και το μοντέλο Μπάρμπαρα Φαγκιόλι εμφανίσθηκαν ντυμένες μοναχές και μετά έκαναν στριπτίζ για τον πρωθυπουργό πριν αποτραβηχτούν μαζί του σε ένα δωμάτιο. Περιέγραψε επίσης ότι ο Μπερλουσκόνι τής ζήτησε συμβουλές για το πώς έπρεπε να υποδεχθεί τον Καντάφι που θα κατέφθανε σε λίγες ημέρες.
TAΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: