13.9.11

Κίτρινο μπλόκο στη Βουλή...


Δυναμικό παρών έξω από τη Bουλή ετοιμάζονται να δώσουν το απόγευμα οι ιδιοκτήτες ταξί, καθώς σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στη Βουλή η ενημέρωση από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου του ΠΑΣΟΚ, για τις... τελικές ρυθμίσεις που περιέχει το σχέδιο νόμου, το οποίο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και μόλις πριν από μία εβδομάδα εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Ραγκούσης θα επιχειρήσει να πείσει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που αντιδρούν για την αναγκαιότητα και την ορθότητα εφαρμογής των ρυθμίσεων που περιέχει το σχέδιο νόμου.

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, που σήμερα συνεχίζουν τη 48ωρη απεργία τους, πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ, στην οδό Μάρνη και σε λίγο θα σχηματίσουν πορεία με τελικό προορισμό τη Βουλή.

Περίπου 5.000 είναι οι ταξιτζήδες ενώ προπορεύονται 100 δίτροχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες ταξί της Αττικής έχουν ζητήσει από τους συναδέλφους τους της επαρχίας να έρθουν στην Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν δυναμική και ογκώδη πορεία και διαδήλωση.

Το βράδυ, αναμένεται να συνεδριάσουν και πάλι τα συνδικαλιστικά όργανα των αυτοκινητιστών, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων, αν και η τάση που επικρατεί είναι για συνέχιση της απεργίας...
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: