9.9.11

Τροποποιήσεις σε γραμμές του ΟΑΣΑ από Δευτέρα


Σε τροποποιήσεις του συγκοινωνιακού δικτύου σε αρκετούς δήμους προχωρά ο ΟΑΣΑ από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.
Όπως ανακοινώθηκε:
•στο δήμο Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, θα πυκνώσουν τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 811 ΧΑΙΔΑΡΙ- Στ. ΑΙΓΑΛΕΩ. Παράλληλα, ο δήμος θα συνδέεται με τον Πειραιά μέσω της γραμμής 803 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΔΑΣΟΣ (μέσω Ιεράς Οδού).
•στο...

δήμο Αχαρνών, η Βαρυμπόμπη θα εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή 537 ΑΧΑΡΝΑΙ - ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ με τροποποιημένη διαδρομή για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των μαθητών. Η γραμμή αυτή θα λειτουργήσει μετά τις 12 Σεπτεμβρίου.
•στο δήμο Αλίμου, η συγκοινωνιακή σύνδεση με το ΙΚΑ επί της λεωφόρου Αλίμου αλλά και η εξυπηρέτηση των μαθητών θα γίνεται με τη λειτουργία της γραμμής 141 ΚΑΛΑΜΑΚΙ- ΙΚΑ ΑΛΙΜΟΥ.
•στο δήμο Πειραιά, η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση προς το Κοιμητήριο του Σχιστού θα γίνεται με τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής 871 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ.
•στο δήμο Κηφισιάς, η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση προς το Κοιμητήριο της Ν. Ερυθραίας γίνεται με τη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 560 Στ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ- ΜΟΡΤΕΡΟ - Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ. Ταυτόχρονα, η περιοχή της Κάτω Κηφισιάς θα εξυπηρετείται από την γραμμή 523 Στ. ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΔΑΜΕΣ Β.

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι επεξεργάζεται τα αιτήματα των δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Γαλατσίου, Πετρούπολης, Ελληνικού και Ζωγράφου που αφορούν τροποποιήσεις διαδρομών, τροφοδοτικές λεωφορειακές γραμμές προς τους σταθμούς Μετρό καθώς και δημιουργία λεωφορειολωρίδων σε βασικούς οδικούς άξονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: