24.9.11

Οι βαρόνοι δείχνουν την εξόδο από το Mega στον Κίτσο...


Οι μεγαλομέτοχοι του Mega δείχνουν να είναι έντονα προβληματισμένοι από την πορεία που καταγράφει το τελευταίο διάστημα ο ενημερωτικός τομέας του Μεγάλου Καναλιού. Οι Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας και Ψυχάρης, καλούνται να... διαχειριστούν εκτός από τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η «Τηλέτυπος» και την αδυναμία του διευθυντή Ειδήσεων Χρήστου Παναγιωτόπουλου, να σταθεί στοιχειωδώς ανταγωνιστικά απέναντι στο πολύπαθο Alter. «Μας κάνουν πλάκα» φέρεται να είπε ένας εκ των βαρόνων του Μεγάλου Καναλιού, βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης του Δελτίου, μετά την επιστροφή Χατζηνικολάου, στις Ειδήσεις του Alter.

Το κλίμα στη Μεσογείων είναι πολύ βαρύ. Τόσο ο Ψυχάρης, όσο και ο Μπόμπολας, θέτουν πλέον ευθέως το θέμα της αντικατάστασης του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Ο εκδότης του «Βήματος» έχει ρίξει στο τραπέζι μεταξύ των άλλων και το θέμα της επιστροφής του Νίκου Χατζηνικολάου στο Μεγάλο Κανάλι. Σε κάθε περίπτωση, τα αφεντικά του Mega, δεν δείχνουν διάθεση να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, στην σταδιακή απαξίωση του πιο ισχυρού τομέα της επιχείρησής τους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΨΥΧΑΡΗ - ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Στα μέσα της βδομάδας πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του Γιώργου Μπόμπολα με τον Σταύρο Ψυχάρη, όπου μεταξύ των άλλων συζητήθηκε και το θέμα της αντικατάστασης του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, από την θέση του διευθυντή Ειδήσεων.


ΑΞΙΖΕΙ: Ο Χατζηνικολάου κερδίζει τον Παναγόπουλο, την Τρέμη και τον Πρετεντέρη, με τον 1/100 των τεχνικών δυνατοτήτων (και όχι μόνο) που διαθέτει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: