28.9.11

Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο του Michael Jackson ένα μήνα πριν πεθάνει ...


Έχει από πολλούς χαρακτηριστεί ως η δίκη του «αιώνα». Υπερβολικό ή όχι είναι σίγουρο ότι η ακροαματική διαδικασία (δείτε βίντεο) για τον θάνατο του Michael Jackson έχει τραβήξει πάνω της όλα τα... βλέμματα.

Ο τρόπος που ξεκίνησε άλλωστε με τον εισαγγελέα David Walgren να δίνει στην δημοσιότητα την φωτογραφία που φαίνεται το νεκρό σώμα του τραγουδιστή ήταν σοκαριστικός.

Έξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκαν από νωρίς fans του τραγουδιστή αλλά και υποστηρικτές του γιατρού του Conrad Murray.

Η εισήγηση του εισαγγελέα ήταν η εξής: «Ο θάνατος του Michael Jackson ήταν ανθρωποκτονία. Τα στοιχεία θα δείξουν πως ο τραγουδιστής είχε εναποθέσει τις ελπίδες για την ζωή του στον Conrad Murray. Εμπιστεύτηκε την ζωή του στις ιατρικές του ικανότητες».

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του γιατρού Ed Chernoff υποστήριξε ότι ο Michael Jackson προκάλεσε τον θάνατό του, καταναλώνοντας 8 χάπια των 2 mg Lorazepam και προποφόλη.
Και το δικαιολόγησε αναφέροντας ότι ο Jackson δεν μπορούσε να κοιμηθεί και επειδή ο γιατρός δεν του έδινε ένα φάρμακο που ζητούσε, αποφάσισε να κάνει κακό στον εαυτό του με αυτόν τον τρόπο.

Στη συνέχεια της δίκης ο εισαγγελέας κατηγόρησε τον γιατρό ότι δεν προσέφερε την κατάλληλη φροντίδα στον ασθενή του.

Μάλιστα παρουσίασε ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο Jackson σε άθλια κατάσταση να μην μπορεί ούτε να μιλήσει καλά- καλά στο οποίο ανέφερε:

«Πρέπει να είμαστε εκπληκτικοί. Όταν ο κόσμος φύγει από το σόου, θέλω να λένε πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο ξανά στην ζωή τους. Μπράβο! Είναι ο καλύτερος διασκεδαστής στο κόσμο! Με αυτά τα χρήματα θα φτιάξω ένα νοσοκομείο για παιδιά που θα λέγεται Νοσοκομείο για Παιδιά του Michael Jackson».
Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως αυτό είναι απόδειξη πως ο γιατρός ήξερε τι συνέβαινε στον τραγουδιστή και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να του σταματήσει την χορήγηση προποφόλης.
mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: