26.9.11

Πάτρα:Oι Αγανακτισμένοι "πιάνουν δουλειά"-Ομάδες δράσης κατά χαρατσιών και αφαίμαξης!...


Οι αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης της πλατείας Γεωργίου- Σήμερα πάνε ΔΕΗ και πλατεία...
Όταν οι Ισπανοί μας κάλεσαν να "ξυπνήσουμε" και οι Αγανακτισμένοι της Ελλάδας έκαναν την εμφάνισή τους, η Πάτρα έδωσε εξαρχής ηχηρό παρών. Στο πλαίσιο της περαιτέρω δραστηριοποίησής τους, μιας και τα πράγματα γύρω μας διαρκώς στενεύουν, οι ...
Αγανακτισμένοι της Πάτρας κάνουν βήματα παραπέρα και εντείνουν τον αγώνα κατά της τρόικας και της κυβέρνησης, που οδηγεί στον αφανισμό!

Στη διάρκεια γενικής συνέλευσης στην πλατεία Γεωργίου αποφασίστηκε σειρά ενεργειών, που περιλαμβάνει τη δημιουργία ομάδων δράσης. Όπως ενημερώνουν οι Αγανακτισμένοι, "στην πλέον μαζική συνέλευση πολιτών της Πάτρας, το τελευταίο διάστημα, εκδηλώθηκε η θέληση όλων των αγανακτισμένων Πατρινών, για ανατροπή στην πράξη της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής.

Στο πλαίσιο των παλιότερων αποφάσεων, για τον αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση, την τρόικα, και τις πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, και του ξεπουλήματος της χώρας, και με αφορμή τα χαράτσια που επιθυμεί να εισπράξει η κυβέρνηση, από όλους μας, αποφασίστηκαν.

1. Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια της Εφορίας. Καλούμε τους συμπολίτες μας, να δώσουν ένα αποφασιστικό χτύπημα στους δυνάστες μας, μη καταβάλλοντας ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους. Ενημερώνουμε τους πολίτες πως, βάση νομοθεσίας, η προσαύξηση η μηνιαία είναι μόνο 1%, και καμιά άλλη επίπτωση δεν υπάρχει.

2. Για το χαράτσι της ΔΕΗ, το οποίο θα πρέπει να πληρωθεί στους επόμενους μήνες, ομάδες δράσης θα δραστηριοποιηθούν για να υπερασπίσουν πολίτες που θα βρεθούν απέναντι σε συνεργεία διακοπής συνδέσεων, στις γειτονιές της πόλης.

3. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε κάθε αγωνιζόμενο τμήμα του ελληνικού λαού, σωματείο, σύλλογο. Δεν υπακούμε στις λογικές του 'διαίρει και βασίλευε' που υπαγορεύει η κυβέρνηση.

ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
1. Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου: α)10:00 π.μ., επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΗ, και συζήτηση για τρόπους αντιμετώπισης του χαρατσιού για τα ακίνητα, με εργαζόμενους της ΔΕΗ. β) 11:00 π.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για μη πληρωμή σε πολίτες στις εφορίες της Πάτρας.

2. Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 09:00 π.μ, συγκέντρωση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο, προς συμπαράσταση των κινητοποιήσεων των γιατρών, στο αίτημα τους για δωρεάν υγεία για όλους.

3. Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, 07:00 μ.μ., Συνέλευση Πατρινών στην πλατεία Γεωργίου, και αμέσως μετά παρέμβαση στα τοπικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.



4. Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, 11:00 π.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, και κινητοποίηση σε εφορία της πόλης, αντίδρασης στα χαράτσια 'Αλληλεγγύης'.



5. Σάββατο 1 Οκτώβρίου, 07:00 μ.μ., στα πλαίσια επέκτασης των δράσεων μας στις γειτονιές, συνέλευση στην Πλατεία Αγ. Σοφίας, με σκοπό πλέον την λειτουργία της ομάδας δράσης για την συγκεκριμένη περιοχή, και την περαιτέρω ενημέρωση των κατοίκων.
www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: