1.9.11

Σπάει ταμεία μέσω Ιντερνετ το «Sex» της Μαντόνα...


Είναι περίεργο που ένα φωτογραφικό άλμπουμ του περασμένου αιώνα κυκλοφορεί πρώτο στις προτιμήσεις των αγοραστών βιβλίων μέσω ιντερνετικών διευθύνσεων. Ο λόγος για το ... «Sex» της Μαντόνα με δημιουργό τον φωτογράφο μόδας Στίβεν Μαϊζέλ. Το περιβόητο άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου 1992 είχε προκαλέσει μεγάλη αναταραχή σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς το περιεχόμενο των σελίδων σχολιάστηκε ως πορνογραφικό και ο περιορισμένος αριθμός αντιτύπων το ανέδειξε σε συλλεκτική έκδοση.
Τα στατιστικά στοιχεία της μηχανής αναζήτησης BookFinder.com έδειξαν ότι τους τελευταίους δώδεκα μήνες το «Sex» ήταν στην Αμερική ο πιο περιζήτητος τίτλος μεταξύ των έντυπων εκδόσεων.
Οι φαν της Μαντόνα απέδειξαν ότι είναι πολυάριθμοι, αφού κατάφεραν να τη φέρουν στην πρώτη θέση της λίστας αναζήτησης. Την ακολουθεί η αμερικανίδα συγγραφέας Νόρα Ρόμπερτς και το πρώιμο μυθιστόρημά της, του 1984, «Υποσχέσου μου το Αύριο» (Promise Me Tomorrow), το οποίο η συγγραφέας δεν συνέστηνε στους αναγνώστες της.
Ο Στίβεν Κινγκ κατέχει δύο θέσεις στην πρώτη πεντάδα. Το νούμερο τρία με την «Οργή» που υπέγραψε το 1977 ως Ρίτσαρντ Μπάχμαν και την τέταρτη θέση με το διήγημα του 1989 «Μικρό μου Πόνι».
TAΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: