26.9.11

Μόσιαλος: Tα μέτρα για το 2013-2014 ενδέχεται να εφαρμοστούν νωρίτερα...


Ανοιχτό άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το ενδεχόμενο τα μέτρα που συζητά η κυβέρνηση με την τρόικα για το 2013-2014 να εφαρμοστούν πιο μπροστά.Αρνήθηκε ωστόσο να δώσει συγκεκριμένη πληροφόρηση γιατί αυτή τη στιγμή -όπως σημείωσε- είναι ανοιχτό το πλαίσιο διαπραγμάτευσης.

Αναφερόμενος στην... αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Μόσιαλος τόνισε πως η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα η οποία -όπως είπε- με πατριωτικό καθήκον στηρίζει την κυβέρνηση.

Για την κόντρα Ραγκούση-Ρέππα, τόνισε ότι δεν τίθεται κανένα θέμα, δόθηκαν οι αναγκαίες εξηγήσεις και υπενθύμισε τη χθεσινή του δήλωση περί ανάγκης αυτοσυγκράτησης.

Ο κ. Μόσιαλος απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές της ΝΔ να πάρουν θέση στη ρήση του κ. Σαμαρά ότι θα βάλει τη χώρα σε διαδικασία πολλαπλών εκλογών.

Ταυτόχρονα απηύθυνε έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία -όπως είπε- ενθαρρύνουν συμπεριφορές του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ λέγοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές υπονομεύουν την πορεία της χώρας και η κυβέρνηση δεν θα τις ανεχτεί.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: