22.10.11

Απλήρωτοι από το 2008 οι αξιολογητές στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη ...


Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα. Άννα Διαμαντοπούλου και προς τον... Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, απηύθυνε η Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κα. Μαρία Σκραφνάκη, σχετικά με την καταβολή των δεδουλευμένων στους αξιολογητές στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Κύριοι Υπουργοί,
Δυστυχώς, εδώ και 3 χρόνια, απλήρωτοι μένουν οι αξιολογητές στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη, οι οποίοι εργάστηκαν κατά τα έτη 2008-2009 και 2009-2010 σε όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.
Η αγανάκτησή τους είναι μεγάλη, καθώς έχουν να πληρωθούν από το 2008 και μάταια περιμένουν μέχρι σήμερα να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.
Επειδή, οι αξιολογητές στην Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη στο Ν. Ηρακλείου, όπως και σε όλη την Ελλάδα, δικαιούνται την καταβολή των δεδουλευμένων τους από το έτος 2008 μέχρι και σήμερα, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Επειδή, το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να δώσει σαφές χρονικό ορίζοντα, εντός του οποίου θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα των αξιολογητών της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: