22.10.11

Η ΝΔ 5% μπροστά από το ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθηνών - Στο 4% η "Χρυσή Αυγή"...


parapolitika.gr
Μια δημοσκόπηση που δείχνει ότι στην Α' Αθηνών η Νέα Δημοκρατία προηγείται περίπου πέντε μονάδες του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου ανατρέποντας τα αποτελέσματα του 2009 όπου το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν περίπου τέσσερις μονάδες μπροστά, παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Συγγρού.

Η...
δημοσκόπηση παραγγέλθηκε προκειμένου να «μετρηθούν» ονόματα ως υποψήφιοι βουλευτές και στο κομμάτι αυτό, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr, προέκυψαν σημαντικές εκπλήξεις καθώς «δεν προηγούνται οι αναμενόμενοι», όπως έλεγε στέλεχος του κόμματος.

Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει περίπου 20% και το ΠΑΣΟΚ περίπου 15%. Τρίτο κόμμα είναι το ΚΚΕ με 10,5% ακολουθει ο ΛΑΟΣ με 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 8%, η Δημοκρατική Συμμαχία 5,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 5% ενώ τα άλλα κόμματα συγκεντρώνουν μικρότερα ποσοστά. Μεγάλο πάντως είναι το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι η ψηφίζουν «λευκό-άκυρο«

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του 2009, το ΠΑΣΟΚ στην Α Αθηνών είχε συγκεντρώσει 35,52%, η Νέα Δημοκρατία 31,72%, το ΚΚΕ 9,56%, ο ΣΥΡΙΖΑ 7,97 % και ο ΛΑΟΣ 7.57%.

ΑΞΙΖΕΙ: Στην δημοσκόπηση παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον το ποσοστό που συγκεντρώνει η "Χρυσή Αυγή", αφού ξεπερνά συνολικά το 4%...

Δεν υπάρχουν σχόλια: