8.10.11

ΠΑΤΡΑ: "Χτίζουν" και "κλειδώνουν" τα ρολόγια της ΔΕΗ...


Kαι ακόμη δεν έχουν δει τίποτα τα μάτια μας! Αναφερόμαστε στα περιστατικά που καλούνται ν' αντιμετωπίσουν υπάλληλοι ή συνεργαζόμενοι με την ΔΕΗ που καλούνται να... κάνουν διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών!
Πανελλήνιο σάλο προκάλεσε το παλαιότερο δημοσίευμα του «Κόσμου» με δύο αδέλφια που απείλησαν με καραμπίνα υπάλληλο της ΔΕΗ, ο οποίος επιχείρησε να κόψει το ρεύμα, και ο οποίος αναγκάστηκε να επανέλθει στο σπίτι... συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας. Και το άλλο περιστατικό που πρόσφατα ο «Antenna» μετέδωσε με εργολάβο - συνεργαζόμενο με την ΔΕΗ από την Αχαΐα, ο οποίος δήλωσε πως παραιτείται από τη διαδικασία διακοπών ρεύματος γιατί έχει επιβαρυνθεί η ψυχολογία του και δεν μπορεί να αντέχει άλλο να βλέπει μπροστά του ανθρώπινα δράματα!
Το ότι τα πράγματα αρχίζουν και αγριεύουν αποδεικνύεται από τρία ακόμη περιστατικά που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «Κόσμος» και τα οποία γνωρίζουν υπάλληλοι της ΔΕΗ αλλά και διευθυντικά στελέχη:

* Σε χωριό της Δυτικής Ελλάδος, ιδιοκτήτης ακινήτου επιχείρησε να «χτίσει» το ρολόι του, ώστε σε περίπτωση οφειλής να μην μπορεί ο υπάλληλος της ΔΕΗ να το σφραγίσει! Συνετίστηκε, όμως, όταν συγχωριανός του που εργάζεται στη δημόσια επιχείρηση τον ενημέρωσε πως... τσάμπα κόπο θα κάνει, αφού μπορούν να κάνουν διακοπή και από αλλού!

* Σε κάποιες πολυκατοικίες της Πάτρας ιδιοκτήτες διαμερισμάτων (μετά από συνεννόηση) κλειδώνουν με λουκέτα το χώρο που βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση στον εργολάβο ή τον υπάλληλο της εταιρείας που θέλει να κάνει διακοπή.

* Σε πολυκατοικίες της Πάτρας, οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες έχουν αποφασίσει να κατεβαίνουν... μαζεμένοι, όταν υπάλληλος της ΔΕΗ χτυπήσει κάποιο κουδούνι για να κάνει διακοπή. Δεν λείπουν οι εντάσεις και τα επεισόδια, ιδιαίτερα σε περίπτωση που ο οφειλέτης αντιμετωπίζει προβλήματα, γνωστά στους συγκάτοικούς του!

Πάνω από 100 οι διακανονισμοί!
Σα να μην έφταναν αυτά τα ανθρώπινα δράματα συνεχίζονται και στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων! Πάνω από εκατό υπολογίζονται οι πελάτες της ΔΕΗ που επιθυμούν καθημερινά να κάνουν διακανονισμό! «Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, όταν στο τιμολόγιο θα μπει και το χαράτσι», δήλωσε στον «Κόσμο» ο συνδικαλιστής Θεόδωρος Κανελλόπουλος.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: