30.10.11

ΠΑΤΡΑ: Την άφησε απλήρωτη... ζητάει και τα ρέστα...


Στα δικαστήρια θα λύσουν πλέον τις διαφορές τους γνωστός πρώην «μεγάλος» επιχειρηματίας της πόλης και η ιδιαιτέρα γραμματέας του! Αν και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του, όχι μόνο την... άφησε απλήρωτη, αλλά την κατήγγειλε και για φοροδιαφυγή!
Η γυναίκα εργαζόταν εδώ και χρόνια στην εταιρεία του «μεγαλοεπιχειρηματία», αλλά τους τελευταίους μήνες, επειδή η επιχείρηση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο (έστω και αν ο επιχειρηματίας συνέχιζε τη μεγάλη ζωή) παρέμενε απλήρωτη! Έφθασε σε σημείο να μην μπορεί να ζήσει, αφού οι οικονομίες της είχαν τελειώσει, όμως το «αφεντικό» ήταν ανένδοτο! Της έλεγε συνεχώς πως... δεν έχει χρήματα!
Η γυναίκα εξάντλησε τα όρια της υπομονής της, έφθασε όμως ο κόμπος στο χτένι! Η «έξοδός» της από την επιχείρηση ήταν επεισοδιακή μάλιστα αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα της μέσω της ελληνικής Δικαιοσύνης.
Φαίνεται όμως πως η περιπέτειά της σε σχέση με τον πρώην αφεντικό της, δεν θα τελείωνε εύκολα! Γιατί δεν φτάνει που της χρωστούσε ένα σορό μηνιάτικα, έφθασε στο σημείο να την καταγγείλει πως... έκανε φροντιστήριο στα παιδιά του και δεν του έκοβε αποδείξεις! Η γυναίκα... έπεσε από τα σύννεφα! Δεν πίστευε στα μάτια της, όταν είδε την καταγγελία! Και αυτό γιατί τώρα καλείται να αποδείξει πως δεν είναι... ελέφαντας, ενώ νιώθει αδύναμη σε σχέση με την «ισχύ» του πρώην αφεντικού της. Φοβάται δε πως θα μπλέξει τόσο άγρια (και λόγω της κρίσης και των αυστηρών μέτρων) που θα αντιμετωπίσει όχι μόνο το εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά και πιθανή κλήση από την εφορία για καταβολή φόρου και προστίμου! Για κάτι που δεν είχε κάνει!
Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως της έδινε «μαύρα» για τα φροντιστήρια! Και επιμένει σε αυτό! Η νεαρή γυναίκα έχει βρει τον μπελά της! Τα δεδουλευμένα της θέλησε να διεκδικήσει και βρέθηκε όχι μόνο μπλεγμένη αλλά και κατηγορούμενη! Θα πρέπει να πληρώσει και δικηγόρο αλλά και δικαστικά έξοδα για να αντιμετωπίσει στις δικαστικές αίθουσες τον πρώην «μεγαλοεπιχειρηματία» της πόλης.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: