29.10.11

Η «Θρυλική» αποστολή...


Τον ΟΦΗ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός απόψε στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην... κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ερνέστο Βαλβέρδε προετοίμασε τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι του πρωταθλήματος .

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει μαζί του 18 παίκτες, οι οποίοι θα είναι οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τοροσίδης, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του θα στερηθεί την συμμετοχή του Μηνά Πίτσου με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει μαζί του στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους: Βεζυρίδη, Κάρολ, Γαλανόπουλο, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Καμπάνταη, Ζορμπά, Ταυλαρίδη, Ουκάρ, Σίσιτς, Μπουλούτ, Σόουζα, Ρόβα, Μάντζιο, Παπουλή, Γεωργίου, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ και Ζαχαράκη.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: