2.10.11

K.Παπούλιας: Οι κυβερνώντες πρέπει να κατανείμουν δίκαια τα βάρη...


Ο λαός δίνει σήμερα σκληρή μάχη για την έξοδο από την κρίση και σε αυτή τη μάχη οι κυβερνώντες πρέπει να κατανείμουν δίκαια τα βάρη ώστε αυτά να μην πέσουν στους ασθενέστερους, διεμήνυσε από τα... Ιωάννινα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Μήνυμα και προς τους εταίρους στην Ε.Ε..

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για το ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων, ο κ. Παπούλιας αφού σημείωσε πως «αυτή η χιτλερική βαρβαρότητα και η εγκληματικότητα άφησαν ανεξίτηλα τα ίχνη στην ευρωπαϊκή ιστορία και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», υπενθύμισε ότι «η Ελλάδα έδωσε πολλούς νεκρούς και πολλά ερείπια στον αγώνα για να απαλλαγούμε από το χιτλερικό άγος, για να απαλλαγεί η Ευρώπη από το χιτλερικό άγος». «Αυτό», επεσήμανε, «δεν πρέπει να το ξεχνούν οι εταίροι μας στην Ευρώπη».

«Σήμερα», συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «ο ελληνικός λαός αγωνίζεται, δίνει μία άλλη μάχη, πολύ σκληρή για την επιβίωσή του. Σε αυτή τη μάχη οι κυβερνώντες πρέπει να δείξουν μεγάλη κατανόηση, πρέπει δικαίως να κατανείμουν τα βάρη. Τα βάρη δεν μπορεί να πέσουν στους ασθενέστερους. Χρειάζεται αυτή τη μάχη να τη δώσουμε όλοι μαζί για να την κερδίσουμε, και είμαι βέβαιος πως θα την κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: