21.11.11

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΛΤΕΡ, Κ.Γιαννίκος συνελήφθηγια χρέη προς το ελληνικό δημόσιο ύψους 1.200.000 ευρώ...


Η σύλληψη του κ. Γιαννίκου έγινε από άνδρες του ΣΔΟΕ και της Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από σχετικές έρευνες και κατόπιν συνεργασίας του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτη με τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος εξέδωσε προ ολίγων ωρών σχετική παραγγελία

Τη σύλληψη δεν...
ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία όπως είχε συμβεί με τους κ.κ.Πετζετάκι, Λεβή και άλλους αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής μετά από εντολές που έδωσε ο διοικητής την υπηρεσίας κ. Ιωάννης Δικόπουλος.

Αύριο, Τρίτη, ο κ. Γιαννίκος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος με βάση τα στοιχεία της προανάκρισης θα ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη. Σε περίπτωση που το αδίκημα έχει μορφή κακουργηματικού χαρακτήρα, η δικογραφία σε βάρος του κ. Γιαννίκου θα ανατεθεί στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα κληθεί σε απολογία.

Ο Κώστας Γιαννίκος είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην διαφημιστική αγορά με τις επιχειρηματικές επιλογές του.

Κατηγορήθηκε για την διακίνηση τοξικών επιταγών, οι οποίες προκάλεσαν σειρά προβλημάτων που έφτασαν μέχρι και στην χρεοκοπία διαφημιστικών εταιρειών...

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: