17.11.11

Λ. Κατσέλη: Οι εξελίξεις θα καθορίσουν τις εκλογές...


«Το πότε θα γίνουν οι εκλογές, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις», δήλωσε στο ΣΚΑΪ η Λούκα Κατσέλη και εξέφρασε την ανησυχία της για το κατά πόσο η νέα κυβέρνηση θα μπορέσει να λύσει όλο το πακέτο της δανειακής σύμβασης.

«Πολλά από τα μέτρα δεν ήταν... αποδοτικά και θα πρέπει ο κ. Παπαδήμος να τα ξαναβάλει στο τραπέζι με την τρόικα», ανέφερε η κ. Κατσέλη, επισημαίνοντας ότι αυτό που προέχει η σωστή οργάνωση ανάμεσα στη δημόσια διοίκηση και το πολιτικό σύστημα, ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα.

Η κ. Κατσέλη αναγνώρισε ότι με τη νέα κυβέρνηση έχουμε μεγαλύτερη ευκολία και διαπραγματευτική δύναμη ώστε να ολοκληρωθεί η καταβολή της 6ης δόσης, να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση και «να σταματήσει, όπως είπε, η οικονομική ανασφάλεια και ο πανικός».

Καταλήγοντας, η κ. Κατσέλη επεσήμανε ότι το δημοψήφισμα διόγκωσε την αναξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό και κάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου να ανοίξει τη συζήτηση για το ποιο θα είναι το νέο ιδεολογικό περιεχόμενο του κόμματος και «με ποιο λόγο για πάμε στις εκλογές»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: