1.11.11

Στο επίκεντρο των εξελίξεων από το Κορακοχώρι Ηλείας ο Κ. Σημίτης...


Την ανάληψη «ξεκάθαρης πρωτοβουλίας» ζήτησαν χθες το βράδυ δεκάδες βουλευτές από τον τέως πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Σημίτη, με στόχο το ξεπέρασμα της κρίσης που... δημιουργεί η διενέργεια δημοψηφίσματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως πρωθυπουργός αργά το βράδυ δέχθηκε επίσκεψη στο Κορακοχώρι της Ηλείας, όπου και αυτές τις ημέρες διαμένει, από κυβερνητικά στελέχη, αλλά και δεκάδες τηλέφωνα από νυν υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που τον καλούσαν να παρέμβει μπροστά στο αδιέξοδο.

Στις προσκλήσεις των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ είναι και η παράλληλη ανάληψη δράσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε η χώρα να αποφύγει τον σκόπελο διάλυσης της συμφωνίας της 26ης Οκτώβρη.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο τέως πρωθυπουργός παρακολουθεί τις εξελίξεις και πως εντός της ημέρας αναμένεται να ανέβει στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει κύκλο επαφών και ενδεχομένως θα εκδώσει και ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, εισηγήσεις να ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου δέχεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που βρίσκεται στην Κίνα.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: