21.11.11

Νέες επαφές Παπανδρέου με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ...


Επαφές με κορυφαία στελέχη του κόμματος θα έχει και σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για την επόμενη μέρα του Κινήματος.

Συγκεκριμένα, θα δει τους ... κ.κ. Θ. Πάγκαλο, Απ. Κακλαμάνη, Π. Ευθυμίου και Χ. Καστανίδη. Το Σάββατο ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή με τους κ.κ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Προηγήθηκαν την Παρασκευή επαφές με τον Δημήτρη Ρέππα, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την Αννα Διαμαντοπούλου, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Κώστα Σκανδαλίδη.

Απαντώντας πάντως σε δημοσιεύματα, το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε χθες σε ανακοίνωσή του ότι προτεραιότητα του κ. Παπανδρέου είναι «η επιτυχία της κυβέρνησης, η σταθερή πορεία της χώρας, η σταθερή πορεία του ΠΑΣΟΚ».

«Οτιδήποτε άλλο, όπως αναφορές ή σχόλια σε πάσης φύσεως ΜΜΕ, δεν απηχούν παρά διαθέσεις, προθέσεις και σχεδιασμούς άλλων», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται, ο Γ. Παπανδρέου ενδιαφέρεται για την ομαλή εξέλιξη, τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της μεγάλης προσπάθειας που έχει αναλάβει για την έξοδο της χώρας από την κρίση και για τη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών όρων και προϋποθέσεων για την αλλαγή του πολιτικού, διοικητικού και αναπτυξιακού μοντέλου.

Σχετική δήλωση έκανε και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο, τον Γιώργο Παπανδρέου».

Όπως επισήμανε, «ο Γιώργος Παπανδρέου και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, που σήκωσαν στους ώμους τους το βάρος της εθνικής προσπάθειας μέχρι σήμερα, αποτελούν τους εγγυητές της συνέχισης αυτής της προσπάθειας από την κυβέρνηση συνεργασίας».

Σύμφωνα με τον κ. Καρχιμάκη, «το ζητούμενο είναι το πώς η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, ενωμένη και ενδυναμωμένη, θα αποτελέσει το ανάχωμα στα κάθε λογής συμφέροντα που επιδιώκουν την αποδυνάμωση της πολιτικής και των πολιτικών, προκειμένου να προωθήσουν τις επιδιώξεις τους. Ο Γ. Παπανδρέου, που απέδειξε ότι το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα του πρωθυπουργού, είναι αυτός που εγγυάται την ενότητα του ΠΑΣΟΚ».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: