15.11.11

Π. Καμμένος: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης ...

Βαριές κατηγορίες κατά Παπακωνσταντίνου...
Την απόφασή του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, και ταυτόχρονα εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην... προηγούμενη κυβέρνηση, στοχοποιώντας ιδιαίτερα τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλα και το Γιώργο Παπανδρέου.

Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση, είπε ο κ. Καμμένος και στη συνέχεια της ομιλίας του, διατύπωσε, σε υψηλότατους τόνους, βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς κατά του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του νέου πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τις αναφορές για παραποίηση των στοιχείων για το έλλειμμα επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πως παρ’ όλα αυτά «ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι σήμερα εδώ ως μέλος της νέας κυβέρνησης», και τον κ. Παπανδρέου για κερδοσκοπικά παιχνίδια με το ζήτημα του δημοψηφίσματος.

Αμεση ήταν η απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρατήρησε ότι όσα ανέφερε ο κ. Καμμένος ακούγονται και αναγράφονται μόνο σε περιθωριακά blogs και δεν έχουν θέση στη Βουλή, για να προσθέσει χαρακτηριστικά ότι οι κατηγορίες του βουλευτή είναι τζάμπα μαγκιές. naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: