25.11.11

Κουκούλα...


Με απλοϊκούς συλλογισμούς και φθαρμένα λεκτικά σχήματα, ο κύριος Σταμάτης Γιαννίσης υποβάλλει δήλωση υπαλληλικής νομιμοφροσύνης, προς τον διευθυντή του -από την ιστοσελίδα του οποίου γράφει το άρθρο του.
Κείμενο χωρίς ίχνος αυτοκριτικής . Θα συμφωνεί προφανώς με την απόκρυψη των ειδήσεων, όπως η σύλληψη Καναλάρχη , η τον χαρακτηρισμό κηπουρός" που απηύθυναν προς το πρόεδρο της Βουλής από το κανάλι του, και τόσα άλλα.
Δηλωσίας και άσχετος (?), βρήκε την ευκαιρία πιπιλίσει την καραμέλα των κουκουλοφόρων του διαδικτύου.
Μόνο που τα χειρότερα για το κανάλι του τα΄χουν πει -δεν θα΄τυχε μάλλον να τα ακούσει η να τα διαβάσει- επωνύμως, πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι των media όπως ο Στάθης (Ελευθεροτυπία), Χατζηνικολάου (RealFM), Ευγένιος Αρανίτσης (Ελευθεροτυπία) και άλλοι, ενώ βουίζουν τα ραδιόφωνα (Skai, Radio9 κ.α.) για τους Πρετεντέρηδες.
Ντόπερμαν της ενημέρωσης βάφτισε τους συναδέλφους του Τρέμη και Πρεντετέρη, ο Στάθης.
Στις... πλατείες - που η Ελλάδα αναστενάζει- στους καφενέδες, στις λαϊκές αγορές, ο απλός κόσμος (τολμάνε να κάνουν ένα αυθεντικό γκάλοπ?) λέει τα χειρότερα για το κανάλι τους.
Εκεί, ο κύριος Γιαννίσης και η "άρχουσα τάξη" -που εθελοτυφλεί- του σταθμού τους θα άκουγαν, θα έβλεπαν - και θα τρόμαζαν- τη πραγματική εικόνα που έχουν οι άλλοι, οι πολλοί, γι αυτούς.
Κατά τ' άλλα ο Ντερμπεντέρης και τα λοιπά τιποτένια ντόπερμαν, δεν χρειάζεται να φορέσουν καμιά κουκούλα.
Κουκούλα είναι, από μόνα τους , αυτά που λένε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: