19.11.11

Σέξι καθηγήτρια ποζάρει σε πορνό σελίδες στο ίντερνετ ...


Μετά το σχολείο η 35χρονη καυτή δασκάλα … έβγαζε το αυστηρό ταγέρ της και πόζαρε γυμνή για να ανεβάζει στις δικές της ιστοσελίδες τις σέξι φωτογραφίες της.

Τουλάχιστον για πέντε χρόνια η ... 35χρονη δασκάλα που εργάζονταν σε σχολείο ειδικής αγωγής στο Λονδίνο, διατηρούσε παράλληλα και την προσωπική της ιστοσελίδα στο ίντερνετ, στην οποία ανέβαζε πορνό φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια να πρωταγωνιστεί.

Στα …διδασκαλικά της καθήκοντα ήταν άψογη και κανείς δεν είχε αντιληφθεί τι έκανε όταν βρισκόταν μόνη της μπροστά στον υπολογιστή της. Η εκρηκτική εμφάνισή της μπορεί να έκανε πολλούς γονείς των μαθητών τους να … βρίσκονται πολύ συχνά στο σχολείο και να δείχνουν το ενδιαφέρον τους … για τις επιδόσεις των παιδιών τους, όμως δεν φαντάζονταν πόσα περισσότερα θα μπορούσαν να δουν αρκεί να έκαναν μια αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο έκανε και ο σύντροφος της 35χρονης και ανακάλυψε τη πορνό ιστοσελίδα της. Μάλιστα εκείνος ήταν που έκανε και την μεγάλη αποκάλυψη.

Η καυτή 35χρονη καθηγήτρια περιμένει τώρα να μάθει αν θα τη διώξουν από το σχολείο όπου εργάζεται, αν και δεν σκάει καθόλου … γιατί έχει σίγουρη επιχείρηση και με περισσότερα κέρδη.

Η περιπέτεια αυτή άλλωστε την έκανε ακόμη πιο γνωστή και ακόμη πιο περιζήτητη στο διαδίκτυο.
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: