31.12.11

«Αντίο» με χιόνια στο 2011:Το θερμόμετρο δείχνει -5ο Κελσίου! ...


Όπως σας είχαμε πει το 2012 θα το καλωσορίσουμε στα… λευκά. Από νωρίς το πρωί χιόνι, χιονόνερο και βροχοπτώσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους, ενώ σε... αρκετές περιοχές το θερμόμετρο δείχνει θερμοκρασίες υπό του μηδενός.

Στην Πτολεμαΐδα και στο Κιλκίς για παράδειγμα, όπου το θερμόμετρο δείχνει -2,2 και 1,1 αντίστοιχα ήδη το έχει «στρώσει», ενώ χιονόνερο ρίχνει και στις Σέρρες, όπου η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Την χαμηλότερη θερμοκρασία τις πρωινές ώρες συναντάμε στην Καστοριά και το Μέτσοβο, όπου το θερμόμετρο δείχνει -6,4 (!) και ακολουθεί η Φλώρινα με -5,1.

Υψηλότερες θερμοκρασίες στα νησιά

Καλύτερη είναι η κατάσταση στα νησιά με το θερμόμετρο να δείχνει διψήφιο αριθμό. Στην Τήνο η θερμοκρασία διαμορφώνεται στους 13,9 βαθμούς ενώ στην Πάτμο στους 12,9. Στην Πάρο δεν ξεπερνά τους 13,3, όπως και στην Ιό.

Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ακόμα πιο υψηλές είναι οι θερμοκρασίες στην Αθήνα, όπου το θερμόμετρο δείχνει 14ο και επικρατεί ηλιοφάνεια. Ωστόσο, όσοι είστε λάτρεις του χιονιού μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε προς Πάρνηθα, που αναμένεται να χιονίσει.

Τέλος, στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το meteo, το θερμόμετρο αγγίζει τους 5 βαθμούς και ο καιρός είναι συννεφιασμένος.

Ότι και αν κάνετε ντυθείτε καλά!
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: