20.12.11

Εδω ήμασταν, που ο Χρυσοχοϊδης υποστήριζε θερμά το δημοψήφισμα...


"Η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει σύντομα και με πολύ μεγαλύτερο πάταγο, απ' ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου"...
Μεγάλες αλήθειες είπε στην εκπομπή του Ντερμπεντέρη ο Νίκος Μπίστης. Καταρχήν για το Παπανδρέου είπε πως "εγώ συγκρούστηκα μαζί του όταν έπρεπε, τώρα δεν θα τον χτυπήσω".
Για... τον Χρυσοχοϊδη: Εδώ ήμασταν κύριε Πρετεντέρη όταν εγώ υποστήριζα πως ήταν λάθος το δημοψήφισμα και ο κύριος Χρυσοχοϊδης το στήριζε θερμά.
Για την κεντροαριστερά - ο κύριος Μπίστης έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και στηρίζει την ΔΗΜΑΡ - είπε πως ο χώρος της δεν θα διαμορφωθεί σ' αυτές τις εκλογές αλλά στις επόμενες.
Στις επικείμενες εκλογές πρώτο κόμμα φαίνεται να είναι η ΝΔ. "Αλλά η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά θα πέσει σύντομα και με πολύ μεγαλύτερο πάταγο, απ' ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου".
Τέλος είπε πως ο Σημίτης μετά από συγκρούσεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ και την αποχώρηση του από τη κυβέρνηση είχε διαμορφώσει το πολιτικό του προφίλ. Πράγμα που δεν φαίνεται σήμερα ανάμεσα σε αυτούς που διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Επίσης είπε πως βλέπει τι καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι σε αυτά τα χαμηλά ποσοστά. Θα είναι πολύ ψηλότερα, αλλά θα περάσει δύσκολα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: