31.12.11

Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας...


Η Μαρία Σαράφογλου αποχαίρετησε χθες τους τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης και της εκπομπής "Συμβαίνει Τώρα", καθώς δεν ανανεώθηκε η σύμβασή της λόγω περικοπών στην ΕΡΤ.
Η δημοσιογράφος ανέφερε σε φορτισμένο από τη συγκίνηση κλίμα: «Στο σημείο αυτό, η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε, όχι...
μόνο για σήμερα, αλλά και για φέτος. Το τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" για το 2011, τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" και για μένα. Από τη Δευτέρα θα σας ενημερώνει καθημερινά και για όλες τις εξελίξεις η συνάδελφος, Μάριον Μιχελιδάκη.

Εδώ, με τη δυνατή ομάδα του "Συμβαίνει Τώρα" μπρος και πίσω από τις κάμερες. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, για την εμπιστοσύνη που δείξατε όχι μόνο στη ΝΕΤ και στην εκπομπή μας, αλλά και σε μένα προσωπικά. Σας εύχομαι καλή χρονιά, πιο αισιόδοξη, προπάντων υγεία, δύναμη και κουράγιο σε όλους μας! Να είστε όλοι καλά, γεια σας!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου δεν αλλάζει μόνο η κεντρική παρουσιάστρια του "Συμβαίνει Τώρα" αλλά και οι παρουσιαστές της εκπομπής "Πρωινή Ενημέρωση". Ο ίδιος ο Κώστας Αρβανίτης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου την εκπομπή αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Τερζής και Μαριλένα Κατσίμη...
http://www.yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: