5.1.12

Ο ανεξήγητος (;) πόλεμος Ψυχάρη στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη...

“Το Βήμα” και “Τα Νεά” για έναν άγνωστο λόγο ασκούν καθημερινά εντονότατη κριτική, ακόμα και πολεμική θα μπορούσε να πει κανένας, η οποία απευθύνεται προσωπικά στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, από την πρώτη κιόλας μέρα που...

ένας επιχειρηματικός κολοσσός με διεθνή ακτινοβολία και παγκόσμια αναγνώριση έχει επενδύσει τεράστια ποσά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επενδύσεις πραγματικά μεγαλειώδεις, την ίδια ώρα που ισχυροί “πόλοι”, παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου της χώρας μας, ψάχνουν επί ματαίω τις “καμήλες σωτηρίας” τους, που θα κουβαλήσουν το ... πετρέλαιο ή εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε επενδυτές-φαντάσματα, τύπου Ξενιάδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει τεράστια ποσά στον Ολυμπιακό, με απώτερο σκοπό της εύρυθμη οικονομική λειτουργία της ομάδας, πιστός στα πρότυπα του Financial Fair Play της UEFA, ενώ, την ίδια ώρα, φροντίζει με τις κατάλληλες κινήσεις να αποτελεί ο Ολυμπιακός υπόδειγμα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά αυτού του ανθρώπου ασκούν καθημερινά άδικη επίθεση, μέσω ασταμάτητων άρθρων τους οι δύο αυτές εφημερίδες, των οποίων ηγείται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΟΛ, Στάυρος Ψυχάρης.

Με επικριτική, εμπαθή και επιθετική κειμενογραφία σε βάρος του μεγαλύτερου συλλόγου στη χώρα και της Θρυλικής οικογένειας του Ολυμπιακού, ο Σταύρος Ψυχάρης δείχνει, μέσω των εντύπων του, την επικοινωνιακή πολιτική που εκφράζει τον ίδιο. Και έτσι, φροντίζει να μένει συνεχώς εκτεθειμένος στα μάτια των αγνών φιλάθλων των Πειραιωτών που δε μπορούν να δεχθούν να λοιδορείται ασταμάτητα και ανεξήγητα ο πρόεδρος της λατρεμένης του ομάδας.

Απόψε, ο Σταύρος Ψυχάρης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα για άλλη μια φορά στα μάτια του αναγνωστικού κοινού του, αφού ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αποκάλυψε ότι δέχθηκε “πόλεμο” από τα ΜΜΕ του Ψυχάρη, επειδή δεν παρενέβη, ώστε ο ΔΟΛ να πάρει ΝΕΟ δάνειο από την Εθνική Τράπεζα, για να “μπαλώσει” αυτά που “δεν μπαλώνονται”! Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα λοιπόν για τον κύριο Ψυχάρη...


metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: